Om os

Hansens AltMuligService er din AltMuligMand på Østsjælland. Vi tilbyder personlig og professionelt hjælp med årelang erfaring. 

Din professionelle AltmuligService på Østsjælland
Professionel ejendomsservice på Østsjælland
Om os

Din professionelle hjælp

Hos H-A-M-S er vi stolte over at være et pålideligt, personligt og professionelt firma, der er etableret ud fra en stålsat ambition om at kunne gøre hverdagen så nem, gnidningsfri og ubekymret som overhovedet muligt for vores kunder.

Vi har bred og årelang erfaring på markedet for altmuligservice og ejendomsservice, og vi sætter en stor ære i at forblive den personlige kontakt og hjælp, når problemer opstår. Derfor står vi altid klar til at servicere dig – uanset om der er tale om en enkeltstående opgave nu og her eller en fast aftale.

Vores værdier

Optimal og personlig service – til alle typer behov

H-A-M-S står for ”Hansens AltMuligService” – og vores firmanavn forpligter. Vores services og ydelser spænder nemlig vidt og bredt, og vi kan stort set klare alt, hvad du som borger eller ejer af en erhvervsejendom måtte have brug for hjælp til.

Vores daglige arbejde bærer præg af en dyb faglig stolthed og kompetence samt ikke mindst optimal og personlig service af bedste kvalitet. Firmaet er bygget op omkring en række centrale grundværdier, der er med til at definere, hvem vi er. Vi vægter blandt andet:

 • Kvalitet
 • Faglig viden
 • Omhyggelighed
 • Punktlighed
 • Ærlighed
 • Pålidelighed
 • Personlig kontakt
 • Skræddersyede løsninger
 • Forståelse for kundens behov
 • Faste aftaler
 • Fair timepriser

Personlig service

Du kan altid forvente at få professionel rådgivning såvel som håndtering i forhold til lige netop det, du ønsker. Vi forsøger nemlig at matche vores services nøjagtig til dine behov, så du får det mest tilfredsstillende slutresultat – hver gang.

Vi har kunden i centrum og i øjenhøjde

Hos H-A-M-S gør vi en stor dyd ud af at være et personligt firma, der for det første altid sætter den enkelte kunde i centrum, og for det andet kan leve op til kravet om en bred vifte af faglige kompetencer.Disse to forhold forener vi i vores personlige og professionelle service, der er tilpasset efter dig og dine ønsker. Vi kommer direkte til dig i dit privathjem eller din erhvervsbolig og tilser det specifikke problem, og du er således garanteret et fagligt kvalificeret og uforpligtende tilbud – altid til en yderst konkurrencedygtig, favorabel og fair pris. Kort sagt: H-A-M-S er din personlige og imødekommende altmuligservice, der leverer kvalitetsarbejde på dine præmisser og i øjenhøjde. Har du en opgave, som du mangler hjælp til, eller ligger du inde med et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.Vi glæder os til at høre fra dig!