Hækklipning til private og erhverv

Hhams - professionel hækklipning på Østsjælland

Har du hverken tid, overskud eller kompetencerne til at klippe din hæk, så den fremstår flot og nytrimmet? Hækklipning er et hårdt arbejde og kan virke helt overskueligt, hvis hækken er blevet alt for høj. Vi tilbyder vores hjælp, så du slipper for bøvlet. Vi klipper alle typer og størrelser af hække, og hjælper dig med at få den rette højde på din hæk.

Når man foretager en almindelig hækklipning, klippes hækken ind og ned til der, hvor den er klippet sidst. Hækken skal desuden gerne klippes, så den er smallere for oven og lidt bredere forneden. Den skal typisk klippes 2 gange årligt, for at man opnår det flotteste resultat. Første klipning er lige omkring Sankt Hans og anden gerne sidst i august og frem til midt september. 

Vi klarer det hele 

Vi kommer med alle redskaberne, som er nødvendige. Vi klipper hækken, uanset om den blot trænger til en lille trimning for igen at stå skarpt, eller hvis den er blevet alt for høj og bred og trænger til en grundig beskæring. Vi sørger for oprydning og bortskaffelse af alt det afklippede, så du ikke skal løfte en finger.  

Vi tilbyder både hækklipning til private og erhverv. Du kan derfor læne dig tilbage, så klarer vi arbejdet for dig, så haven fremstår flot og velplejet. Ring til os og få et uforpligtende tilbud i dag.  

Servicefradrag

Vidste du, at du kan få dækket din hækklipning af servicefradragetSkatteværdien af servicefradraget er i 2021 ca. 35%, så hvis dit fradrag eksempelvis er 500 kr., så sparer du ca. 175 kr. i skat. Læs mere på Skats hjemmeside under servicefradrag eller tryk her.

Sådan foregår det

 • Konsultation

  Kontakt os i dag med hvilke opgaver, du ønsker hjælp til og få et uforpligtende tilbud.

 • Valg af plan

  Vi tilbyder en bred vifte af faglige kompetencer og skræddersyer løsninger til dig, som er tilpasset dine behov og dine præmisser.

 • Betaling

  Vi kommer direkte til dig i dit privathjem eller din erhvervsbolig og tilser det specifikke problem, således at du er garanteret et fagligt kvalificeret og uforpligtende tilbud – altid til en yderst konkurrencedygtig, favorabel og fair pris.

 • Enkeltstående opgave eller fast aftale

  Vi står altid klar til at servicere dig – uanset om der er tale om en enkeltstående opgave nu og her eller en fast aftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer løsninger til dig, så du får hjælp til netop dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.