Dagligvareindkøb

Hhams hjælper dig med daligvareindkøbene

Er du ikke i stand til selv at foretage dine indkøb – måske på grund af forskellige skavanker, eller er der for langt til nærmeste indkøbsmulighed? Det kan også være, at du blot vil spare tid og undgå unødvendig stress i en travl hverdag. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om det er almindeligt dagligvareindkøb eller om det er storindkøb til familiefødselsdagen.  

Med hjælp til dagligvareindkøb, får du alle varerne leveret derhjemme. Slip for at stå i kø og bære på tunge poser. Brug i stedet tiden på det, som er vigtigt for dig.  
Det eneste du skal gøre, er at beslutte, hvad vi skal købe for dig, så klarer vi indkøb og levering lige til døren. Kontakt os i dag. 

Sådan foregår det

 • Konsultation

  Kontakt os i dag med hvilke opgaver, du ønsker hjælp til og få et uforpligtende tilbud.

 • Konsultation

  Kontakt os i dag med hvilke opgaver, du ønsker hjælp til og få et uforpligtende tilbud.

 • Valg af plan

  Vi tilbyder en bred vifte af faglige kompetencer og skræddersyer løsninger til dig, som er tilpasset dine behov og dine præmisser.

 • Betaling

  Vi kommer direkte til dig i dit privathjem eller din erhvervsbolig og tilser det specifikke problem, således at du er garanteret et fagligt kvalificeret og uforpligtende tilbud – altid til en yderst konkurrencedygtig, favorabel og fair pris.

 • Enkeltstående opgave eller fast aftale

  Vi står altid klar til at servicere dig – uanset om der er tale om en enkeltstående opgave nu og her eller en fast aftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer løsninger til dig, så du får hjælp til netop dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.