Græsslåning 

Græsslåning af din professionelle havemand - Hhams

Slip for det hårde arbejde og nyd tiden med familien

Græsslåning er en af de mest tidskrævende opgaver i haven. Græsset gror hurtigt, og det kan virke uoverskueligt at skulle slå plænen i en travl hverdag med andre gøremål eller i weekenden, hvor man ønsker at bruge tid med familie og venner. Derfor står vi klar til at hjælpe dig. Overlad græsslåningen til os, så slipper du for besværet, og vi sikrer dig en flot og velholdt græsplæne, som vil få naboen til at blive grøn af misundelse. Nyd haven og overlad arbejdet til os.   

Trænger din glasplæne til en ekstra kærlig hånd, tilbyder vi også at fjerne mos og ukrudt. Ved at fjerne mos og ukrudt fra græsplænen bliver den mindre tæt og der er plads til nye skud af græsrødder. Derudover tilbyder vi også gødning og næring af din græsplæne, så den får de rigtige betingelser for at gro sig tæt, så den igen kan fremstå tæt og velplejet.  

Vi tilbyder græsslåning til din private bolig eller erhvervsejendom og både af store og små græsplæner. Vi kommer med professionelt udstyr, så du opnår et flot resultat.  

Græsslåning i ferien

Græsset stopper ikke med at gro, blot fordi man ikke er hjemme. Så hvis græsset skal slås, mens du er på ferie, og du ikke vil bebyrde venner og familie med havearbejde, kan vi skræddersy en løsning til digMens du nyder din ferie, passer vi din græsplæne, så det ligner, du aldrig har været væk.  

Servicefradrag

Vidste du, at du kan få dækket din græsslåning af servicefradraget? Skatteværdien af servicefradraget er i 2021 ca. 35%, så hvis dit fradrag eksempelvis er 500 kr., så sparer du ca. 175 kr. i skat. Læs mere på Skats hjemmeside under servicefradrag eller tryk her.

Sådan foregår det

 • Konsultation

  Kontakt os i dag med hvilke opgaver, du ønsker hjælp til og få et uforpligtende tilbud.

 • Valg af plan

  Vi tilbyder en bred vifte af faglige kompetencer og skræddersyer løsninger til dig, som er tilpasset dine behov og dine præmisser.

 • Betaling

  Vi kommer direkte til dig i dit privathjem eller din erhvervsbolig og tilser det specifikke problem, således at du er garanteret et fagligt kvalificeret og uforpligtende tilbud – altid til en yderst konkurrencedygtig, favorabel og fair pris.

 • Enkeltstående opgave eller fast aftale

  Vi står altid klar til at servicere dig – uanset om der er tale om en enkeltstående opgave nu og her eller en fast aftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer løsninger til dig, så du får hjælp til netop dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.