Tjenester

Har du brug for hjælp til at vedligeholde ejendommen eller klare dagligdagens gøremål? Vi står vi klar til at hjælpe dig både med din private boliger og erhvervsejendom.

Professionel vedligeholdelse af din private bolig eller erhvervsejendom
Vores tjenester

Professionel AltMuligService

Hverdagen på en ejendom indebærer fra tid til anden, at der opstår småproblemer eller behov for vedligeholdelse af forskellig art. Uanset om der er tale om en privat bolig eller erhvervsejendom, kræver både indendørs- og udendørsarealerne løbende en kærlig hånd, der kan sikre, at det hele fungerer optimalt og ser præsentabelt ud.

At vedligeholde ejendommen, og generelt at klare hverdagens nødvendige gøremål, kan dog for mange være en fysisk krævende og uoverskuelig opgave. Det kræver både tid og kræfter, hvilket hos mange er en mangelvare i dagligdagen. Heldigvis er hjælpen nær – og kun et enkelt opkald væk.

Hos H-A-M-S står vi altid klar med en venlig og hjælpende hånd, og vi varetager hjertens gerne lige netop den opgave og udfordring, du måtte have. Her på siden kan du få et overblik over, hvilke kompetencer og typiske arbejdsopgaver vi opererer med i vores arbejdsdag – og som du kan gøre brug af.

Vi tilbyder

Et væld af faglige kompetencer – vi klarer alle tænkelige opgaver

Mangler du hjælp til at klippe og vedligeholde den store græsplæne? Er hækken for stor og bred til, at du selv kan klippe den? Er den daglige indkøbstur til supermarkedet for besværlig, tidskrævende og fysisk udmattende? Eller kunne din bolig bare godt trænge til en grundig omgang med rengøringskluden og gulvmoppen en gang om ugen?

Uanset hvilken situation du måtte stå i, er vi hos H-A-M-S leveringsdygtige med en løsning, der matcher præcis dine behov. Vores erfaring spænder vidt og bredt, og der er ikke den opgave, der er for stor eller lille for os.
Med andre ord: Vi har den rette faglige viden og den fornødne erfaring til at klare alle tænkelige opgaver.

Vi tilbyder dig et væld af kompetencer, og du kan således blandt andet få hjælp til:

Græsslåning 

Slip for det hårde arbejde og nyd tiden med familien

Hækklipning

Vi klipper alle typer og størrelser af hække

Snerydning 

Vi tilbyder professionel snerydning både til private og erhverv

Dagligvareindkøb

Med hjælp til dagligvareindkøb, får du alle varerne leveret derhjemme

Ejendomsservice

Vi tilbyder at løse en bred vifte af forskellige opgaver

Derfor skal du vælge os

Pålidelig og skræddersyet service – med stor faglig stolthed

Hos H-A-M-S er der ikke to opgaver og to kunder, der er identiske. Derfor anser vi den enkelte kunde som et unikt tilfælde, der kræver skræddersyet service. Vi tager altid højde for kundens individuelle behov. Når du ringer eller skriver en mail til os, tager vi en samtale om, hvad dine udfordringer er og finder således sammen en tilpasset løsning
Vi kommer ud til dig, så vi kan få en god fornemmelse af opgavens omfang, og derefter aftaler vi en fast pris. Denne personlige kontakt er hele fundamentet for et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde, og du vil altid kunne stole 100% på vores kvalitetsservice.
Hos os 
er en aftale en aftale, og vi overholder altid de aftalte betingelser og leveringstider.Vi går til enhver type opgave med stor energi, personlig interesse og faglig stolthed, og du vil således til hver en tid kunne forvente kvalitetsorienteret og imødekommende service, der tilrettelægges på dine præmisser. Så hvis du mangler hjælp til en praktisk opgave i din dagligdag, står vi klar med en hjælpende og professionel hånd. Det er vores fornemmeste opgave at gøre din hverdag nemmere og problemfri. 

Kontakt os allerede i dag til en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Hhams tilbyder professionel AltMuligService

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer løsninger til dig, så du får hjælp til netop dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.